8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Chytré konto
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

kniha Experiment s láskou

 kniha Experiment s láskouDetail 
kniha Experiment s láskou
kniha Experiment s láskou
Dá se najít láska v reality show?
autorka: Christina Laurenová
nakl. JOTA

Počet stran: 407
Formát knihy: 130x200
Vazba: pevná s přebalem

Dá se najít láska v reality show?

Felicity „Fizzy“ Chenová neví, jak dál. Vybudovala si skvělou kariéru jako zbožňovaná autorka románů a na kontě má nespočet bestsellerů. Ale když je požádána, aby přednesla projev k zahájení školního roku, najednou si uvědomí, že se sama neřídí tím, co káže.

Fizzy nikdy nebyla opravdu zamilovaná. Chtíč? To ano. Ale takový ten pocit, který vás pohltí, kdy se vám podlomí kolena a nemůžete myslet na nic a nikoho jiného? Kdepak. Kde nic, tu nic. Co se stane, když optimismus, který celou svou kariéru ve čtenářích povzbuzovala, dostane falešný nádech?

Connor Prince je dokumentarista a svobodný otec, který miluje svou práci z velké části proto, že mu umožňuje žít poblíž dceřina bydliště. Jeho šéf však prahne hlavně po zisku, a tak mu nařídí natočit televizní reality show. Connorova práce je v ohrožení a on je najednou bezradný. V zoufalé snaze najít romantickou hrdinku pro svou show narazí shodou okolností na podrážděnou Fizzy, která se jeví být dokonalým řešením jeho problému. Co kdyby ukázal celému světu, jak se královna všech romancí sama v přímém přenosu zamiluje až po uši? Fizzy mu to nehodlá usnadnit – bude muset souhlasit se všemi jejími požadavky. Jakmile na ně kývne, rozjede se natáčení Experimentu s láskou a Connora napadne, jestli i on se někdy dočká své spřízněné duše…

Experiment s láskou je přesně tím, na co všichni fanoušci Christiny Laurenové čekali od chvíle, kdy se Fizzy objevila na stránkách bestselleru Rovnice lásky. Ve chvíli, kdy se rozsvítí světla a všichni na ni upřou své pohledy, vyjde kupodivu najevo, že to profláknuté žili spolu šťastně až do smrti, na které už dávno přestala věřit, se možná ukrývá přímo za kamerou.


Toto zboží je skladem
Expedováno 30
Cena : 79000 bodů
Další zboží v této kategorii
Cena : 60500 bodů
Zuzka a závodní kůň
Příběhy z farmy Naděje
Cena : 59800 bodů
kniha Za pět minut zvoní
Doporučený věk 13+
Cena : 68000 bodů
Cena : 59500 bodů

 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !